12108783_10205977232043523_8205581653867249943_n

Jeg tager hundetræning og adfærdsrådgivning meget seriøst og jeg opsøger hele tiden den nyeste viden om hunde.

Jeg er uddannet og eksamineret adfærdsrådgiver fra Hund & Træning’s Adfærdsrådgiveruddannelse  og uddannet og eksamineret professionel hundeinstruktør fra Irene Jarnved.

Jeg har undervist på Irene Jarnveds instruktøruddannelse og om adfærd på Dansk Retriever Klubs nye træneruddannelse og derudover skriver jeg artikler og klummer i magasinet Vi Med Hund.

Derudover har jeg deltaget i utallige foredrag og taget kurser og enetimer hos bl. a. Irene Jarnved, Christina Ingerslev, Cecelie Køste, Louisa Wibroe, Johanna Allanach, Charlotte Lyngholm,  Anja Christiansen, Katrine Søegaard, Ellen Aud Landmark, Rikke Wriedt, Annette Klink Dalgaard, Maj-Britt Hansen, Maj-Brit Crone Høg, Julian Brossé, Siri Renée Richter Jungersen, Nete Storlund, Jens Ruhnau, Anders Hallgren,  Frank Kuhfeldt, Annette Røpke, Anne Charlotte Egede, Tom Gerral Nielsen, Leif Nielsen, Jesper Rønsholt, Per Jensen, Kay Laurence, Karolina Westlund og flere..

Jeg har boet med meget forskellige hunderacer helt fra en lillebitte toypuddel over gadekryds og har nu to Rhodesian Ridgeback tæver, som jeg har trænet i LP-lydighed, Rally-lydighed, Lure Coursing, Schweissspor, Tricks, Agility, Svømning og vi har også været med på et par udstillinger.

Jeg går til lydighedskonkurrencer og schweissprøver med begge hunde, og de har begge fået løbslicens i LC.

Men allermest er mine hunde en del af vores familie.

Jeg har det princip, at jeg underviser kun på konkurrrencehold i de niveauer, hvor jeg selv har fået 1.præmie eller er oprykket til næste klasse.
– Fordi det er altså noget andet at stå på træningspladsen end at stå til en prøve.

Min ene tæve Zuka på er i klasse 3 i DKK Lydighed og i Ekspert klassen i Rally lydighed.
Min anden tæve Boa på er i klasse 2 i DKK Lydighed og i Øvet klasse i Rally lydighed, i Schweiss har jeg kun fået 2. præmie endnu, så det underviser jeg ikke i.

Derudover beskæftiger jeg mig med mine islandske heste og er production designer på spillefilm og TV-serier.