Har du brug for hjælp til et problem med din hund?

Det er vigtigt at reagere på adfærdsændringer og jo før jo bedre. Men det er aldrig for sent.

Nogle hunde får bare et stempel i nakken som værende udfarende, bange for fremmede, lydangste eller andet, det er synd. Hvis hunden udviser en unormal eller problematisk adfærd, så kan der gøres noget ved det.

Det er vigtigt for os alle, også vores hunde, at kunne hvile i os selv, være trygge og glade i vores liv.

Jeg kan desværre ikke rådgive over telefonen, da adfærdsproblemer ofte består af et komplekst sammenspil af oplevelser og reaktioner. Det at iagttage hunden noget af det vigtigste for mig, derudover er der masser af spørgsmål frem og tilbage – derfor kommer jeg på besøg og taler med jer i et par timer.

Derefter følger der et træningsforløb. Der kan være mange tiltag, der skal gøres på samme tid. Sommetider er det små enkelte justeringer, der er nok, men oftest ligger der et stykke træningsarbejde for dig som ejer efterfølgende.

Efter et par uger følger vi lige op via mail eller telefonkontakt, så vi sikrer os, at alt går som det skal.

Du får altså præcis de værktøjer, der skal til for at løse problemet.

Jeg er medlem af SEA, Sammenslutningen for eksaminerede Adfærdsrådgivere. – Det er din garanti for, at jeg har gennemgået en meget lang og omfattende både teoretisk og praktisk uddannelse og at jeg holder min viden helt opdateret og hele tiden videreuddanner mig.

En hundeinstruktør/hundetræner tager sig af indlæring, ligesom en skolelærer; En adfærdsrådgiver tager sig af adfærdsproblemer, det svarer til en psykolog/terapeut i vores menneske verden.
Som Adfærdsrådgiver tilbyder jeg hjælp til hundeproblemer i Hovedstadsregionen og Østsjælland.

Inkluderet i prisen er:

  • Konsultationen, et par timers besøg hos jer, hvor jeg iagttager, spørger, lytter og hjælper med de umiddelbare første tiltag.
  • Præcise anvisninger til hvordan problemet løses.
  • En opfølgning et par uger senere pr. mail eller telefon.

Skriv gerne til mig på hundplus@irio.dk med en kort beskrivelse af problemet, så vender jeg tilbage.

Pris: 3200,- + kørsel 12,- kr/km fra Nellerød.

.