dsc_0263
I har forhåbentlig fået lavet en masse lyd-, larm- og skudtræning året igennem.  Hvis i ikke er 100 % sikre på at jeres hunde er fuldstændigt skudfaste, kan det være en meget god idé at hjælpe hunden med lidt beroligende kosttilskud i december. Flere af tilskuddene kan med fordel gives i en periode over et par uger for at virke optimalt, og skal derfor startes op nu. Hellere give et uskadeligt tilskud en gang for meget end at stå med en lydangst hund, som ofte udvikler frygt for andre lyde, når den først er blevet forskrækket for fyrværkeriet. Tal evt. med din dyrlæge om de forskellige muligheder. Det kunne være flydende Kalm, Bachs Mimulus, Zylkene eller det nye Sileo. 

Skulle det ske at din hund får en stor forskrækkelse over fyrværkeri, så tag endelig hurtigt kontakt til en adfærdsrådgiver. Jo hurtigere vi sætter ind, jo større er chancen for at fjerne angsten og jo mindre er risikoen for at den spreder sig til andre lyde.


Og så i øvrigt : ALTID LINE PÅ HUNDEN I FYRVÆRKERITIDEN, der er så forfærdelig mange hunde, der løber væk i panik i december. Selvom I plejer at lufte uden line, så tag ikke chancen her i december. Forestil dig, at din elskede vovse er løbet væk i panik, sidder alene og fryser og stadig bliver skræmt af mere fyrværkeri og ikke kan finde dig
– line på i december!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *