Det virkede ikke, så jeg gør lige det samme igen…?
– Når man formulerer det sådan, så giver det ikke ret megen mening, vel?
Men ofte er det sådan vi gør, når vi er sammen med vores hunde; Hunden hopper op, når du kommer med madskålen, og hver dag siger du ‘hold nu op, du ved da godt, at jeg ikke vil have det….’ og måske holder hunden op den dag, at hofterne ikke kan klare at hoppe mere.tra Hunden maser sig altid ud af døren eller bilen, og du siger ‘nej, nej, slap nu lige lidt af’ og forsøger at holde den i halsbåndet .. og det gør du igen i morgen… Du siger ‘På Plads’, klapper dig på låret og ville ønske at der ville komme en hund løbende hen til din venstre side med det samme.. sommetider siger du det endda rigtigt mange gange, mens din hund har en fest inde i en busk…
– min pointe er:
Hvis det vi gør, ikke får hunden til at gøre det, vi ønsker – så gør noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *